Keskin'de Atakul Güven Tazeledi

Keskin

AK Parti Keskin Kadın Kolları Kongresi hafta sonu Keskin Belediyesi Düğün Salonunda yoğun bir katılımla gerçekleşti. Mevcut Başkan Zehra Candan Atakul, güven tazeleyerek tekrar Ak Parti Keskin Kadın Kolları Başkanlığına seçildi.

YOĞUN KATILIM OLDU

AK Parti Keskin Kadın Kolları Kongresi hafta sonu Keskin Belediyesi Düğün Salonunda yoğun bir katılımla gerçekleşti. Mevcut Başkan Zehra Candan Atakul, güven tazeleyerek tekrar Ak Parti Keskin Kadın Kolları Başkanlığına seçildi. Kongreye, Ak Parti Kırıkkale Milletvekilleri Oğuz Kağan Köksal ve Ramazan Can, Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Enver Kılıç, Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım, İl Genel Meclis Başkanı Şerafettin Atalay, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Nurgül Doğmuş, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Müjdat Yurtseven, Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği Başkanı Süleyman Köstekli, Ak Partili ilçe ve belde belediye başkanları. Ak Parti il, ilçe, kadın kolları ve gençlik kolları üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

SİYASETTE KADININ ROLÜ ÖNEMLİ

Ak Parti Keskin İlçe Kadın Kolları Başkanlığı görevini başarıyla yürüten mevcut Başkan Zehra Candan Atakul tekrar Keskin İlçe Kadın Kolları Başkanlığına seçilerek güven tazeledi. Kongrede söz alan Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, Keskin’de başarılı çalışmalara imza atan Zehra Candan Atakul’un bundan sonra da başarılarına yenilerini ekleyerek Keskin’de Ak Parti’yi en iyi yere getireceklerine inancının sonsuz olduğunu belirtti. Siyasette kadının rolünün her zaman önemli olduğunu vurgulayan Akçay, ‘Siyasette kadınlarımız artık daha bilinçli ve aktif siyasetin içerisinde önemli rol oynamaktadırlar. Ak Parti iktidarında kadınlarımız siyasete daha güvenli bilinçli yaklaşıyor. Bunu sağlayan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’na, tüm bakanlarımız ve milletvekillerimize teşekkür ediyorum’ şeklinde konuştu.

YATIRIMLARIMIZ DEVAM EDECEK

Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay’dan sonra söz alan Milletvekilleri Oğuz Kağan Köksal ve Ramazan Can yaptıkları konuşmada seçimin hayırlı olması temennisinde bulundular. Keskin’in Ak Parti iktidarında aldığı yatırımın daha önce hiçbir dönemde almadığını belirten Ak Parti Milletvekili Ramazan Can, yatırımların da bundan sonra aralıksız olarak devam edeceğinin altını çizdi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız